V okviru festivala Laško Pivo in cvetje je v enkratni lokalni navezavi nastal “Laški pes”, vrhunska kulinarična street-food novost na slovenskem gastronomskem zemljevidu.

Kaj dobiš, če križaš 200 let staro tradicijo varjenja piva, odlično lokalno kulinariko ter željo po najboljši festivalni hrani, ki jo »zmanjka« že po sedmih pajsih? Laškega psa! Vrhunsko festivalno jed sta kreirala dva chefa, Iztok Gumzej in Branko Podmenik, v sodelovanju z lokalnim pekom, Markom Vudragom in Kmetijsko zadrugo Laško, sestavljen iz samo sedmih sestavin, ponaša pa se tudi z lokalnimi sestavinami blagovne znamke Okusiti Laško!

Spoznajte ga še osebno!

Laški pes je sestavljen iz sedmih pravljičnih sestavin in od začetka do konca »znaša« samo sedem pajsov. Kralj uličnega festivala  je sestavljen iz lokalnih okusov, njegove hrustljave sestavine pa skupaj tvorijo pravo hrustljavo simfonijo!

Popoln spremljevalec najboljšega piva v spremljavi užitka polnih ulic, okrašenih s cvetjem z najboljšim izborom slovenske glasbe!

V eno roko pesa, v drugo pir in užitek na replay!

»Dobr’ ga pajsni!«

 

 

Pestra ponudba lokalnih gostincev!

Laško je majhno mesto gostoljubnih ljudi in odlične kulinarike. Festival Pivo in cvetje Laško ponuja vrsto odlične kulinarične in gostinske ponudbe. Vabljeni, da ob sprehodu po ocvetličenem mestu raziščete tudi ponudbo lokalnih okusov in festivalne ulične prehrane.