Pravno obvestilo

Podjetje Pivovarna Laško Union d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Pivovarna Laško Union d.o.o. objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja v nogi vsake strani subjekta Pivovarna Laško Union d.o.o..

Strani, ki jih pokriva pravno obvestilo

To Pravno obvestilo pokriva spletno mesto www.pivo-cvetje.si

Kako uporabljamo podatke

Podatke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in zahtev. Podatke večinoma uporabljamo za izvajanje različnih naročil, izvajanje podpore uporabnikov, za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z uporabniki, itd….

Podatki, zbrani na naši stani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam (če ni drugače navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana vaša odobritev.

Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec spletne strani je družba Pivovarna Laško Union d.o.o., Pivovarniška 2, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju tudi »upravljavec«). Pivovarna Laško Union d.o.o. je obenem tudi upravljavec osebnih podatkov, zbranih preko spletne strani (npr. preko piškotkov, prijave na obveščanje o dogodkih ipd.).

Upravljavec bo osebne podatke pridobival na podlagi vaše privolitve ali pa na podlagi zakonitih interesov (po točkah a) in f) 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov).

Na podlagi zakonitega interesa bo upravljavec določene osebne podatke pridobival z namenom zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani (npr. analitika dostopa do spletne strani z namenom preprečevanja škodljivih dostopov ali vdorov). Na podlagi vašega soglasja pa bo upravljavec osebne podatke pridobival z namenom zagotavljanja odlične uporabniške izkušnje.

Upravljavec osebne podatke lahko posreduje tretjim osebam, ki mu pomagajo zagotavljati delovanje spletne strani in njeno vsebinsko prilagajanje, kot npr. marketinške agencije, IT družbe ipd.

Uporabniki spletne strani imate pravico, da od upravljavca preko emaila info@pivo-cvetje.si kadarkoli zahtevate dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, njihovo zagotovitev v strukturirani, splošno uporabljani, strojno berljivi in interoperabilni obliki, njihov popravek, izbris ali omejitev obdelave in obstoj pravice do ugovora obdelavi. Pri tem bi želeli izpostaviti, da preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njegovega preklica. V kolikor menite, da je varstvo osebnih podatkov kršeno, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.«

Cookies/piškotki

Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Z dostopom do datoteke dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu, uri obiska… Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Piškotki v uporabi na spletnem mestu www.pivo-cvetje.si

Piškotek Ime piškotka Namen Kdaj se izbriše
Google analitika _ga Razlikuje med posameznimi uporabniki 2 leti po namestitvi/posodobitvi
Google analitika _gid Razlikuje med posameznimi uporabniki. 24 ur po namestitvi/posodobitvi
Google analitika _gat ali _dc_gtm_<niz znakov> Uporablja se za omejevanje števila zahtevkov. 1 minuta po namestitvi/posodobitvi
Facebook piksel _fbp Uporabljeno s strani Facebooka za prikaz oglasov. 90 dni
Jezikovne nastavitve _icl_current_language Ta piškotek omogoča, da se stran prikazuje v več jezikih. 1 dan
Google maps NID Piškotek se namešča ob ogledu lokacije sedeža na naši spletni strani, in sicer ga nameščajo Google maps za prilagajanje oglasov na Googlovih spletnih mestih, na primer v iskanju Google, zlasti če niste prijavljeni v svoj Google račun. Piškotke uporablja Google tudi za oglaševanje, ki ga prikazuje zunaj Googlovih spletnih mest.Piškotek se uporablja tudi za to, da Google prikaže oglase, ki so uporabnikom zanimivejši in ki založnikom ter oglaševalcem zagotavljajo večji donos. Piškotki se prav tako uporabljajo za izbiro oglaševanja na podlagi stvari, ki so za uporabnika najustreznejše, za izboljšanje poročanja o uspešnosti oglaševalskih akcij in za preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl. 6 mesecev

Avtorske pravice / copyright

Pivovarna Laško Union d.o.o. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh www.pivo-cvetje.si bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.

Pivovarna Laško Union d.o.o. vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov, itd…) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržki

Pivovarna Laško Union d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh www.pivo-cvetje.si

Pivovarna Laško Union d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.

Pivovarna Laško Union d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Pivovarna Laško Union d.o.o., smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.pivo-cvetje.si.

Spremembe vsebine “pravnega obvestila”

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno vsebino in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo našega spletnega mesta in vsebine na njej.