Informacije

Festival Pivo in cvetje Laško je dostopen, varen in festival prijazen obiskovalcem. Ustvarjalci si želimo, da se obiskovalci počutite prijetno in da so logistični in prometni izzivi tista skrb, ki ostaja za nas. Bodi legenda, sprejmi izziv in pozorno preberi informacije in usmeritve za prihod Laško, da bo festival zate in druge potekal varno in boš brezskrbno užival v najboljšem pivu, kulinariki in odlični glasbi!

Zemljevid festivalskega dogajanja

Laško je dostopno in prijazno festivalsko mesto. Mesto je majhno in zeleno, razdalje med odri, vsebinami in kulinarično ponudbo pa lahko merimo kar v korakih. Vsa prizorišča so praktično v mestnem jedru in njegovi neposredni bližini.

Na Pivo in cvetje se splača z vlakom!

»Najboljše legende se na festivale vozijo z vlakom! Sprejmi izziv in se na festival z vlakom pripelji tudi ti!«

Prebivalci

Preveri pomembne info za vse Laščane, ki v najlepšem festivalnem mestu živijo, ustvarjajo in preprosto ostajajo legende.

Parkiranje

Parkiranje je dovoljeno na uradnih parkiriščih festivala, zato upoštevajte navodila redarjev.

Povratni kozarci

Nakup in vračilo kozarcev.

Laško Pivo in cvetje v tvojem kraju

Ne le, da je Laško Pivo in cvetje največji in kar najbolj legendaren festival v Sloveniji. Mi bomo poskrbeli, da boš kot največja legenda žural tudi v svojem kraju. Si upaš? Povabi nas k sebi domov!

Cestne zapore

»Laško se v času festivalskega dogajanja za kar tri dni spremeni v mesto najboljše zabave. Da lahko največje legende žurajo brezskrbno pa poskrbimo s cestnimi zaporami v času festivala. Ne pozabi preveriti kje vse bodo ceste zaprte!«

Pivo in cvetje kamp Jagoče: zavetje in doživetje ob Savinji

Navdušeni obiskovalci veste, da je festival pod šotorom najbolj vznemirljivo doživetje. Kamp festival Pivo in cvetje Laško odlikuje idilična lokacija ob Savinji, le nekajminutna oddaljenost od odrskega dogajanja

Prepoved vnosa predmetov

»Sprejmi izziv! Žuraj varno in legendarno!«

Turistično informacijski center Laško

V centru Laškega se nahaja informacijski center. Poleg številnih turističnih publikacij, ki so na voljo brezplačno, so naprodaj tudi različni turistični spominki, promocijski izdelki Pivovarne Laško ter dobrote in izdelki s podeželja.

Široka izbira spominkov festivala Laško Pivo in cvetje

Sprejmeš izziv? Bodi legenda in spomin na najboljši festival v Sloveniji odnesi kar s seboj.